Pàgines

divendres, 29 de novembre del 2013

Recital de poemes

Benvolguts i benvolgudes,
Aquí us presento el poema que he estat treballant durant dies per a recitar-lo en el recital de poemes de l'aula. 
El primer document que observeu és un google-docs, en el qual hi ha il·lustrat el poema, i seguidament, hi trobem el vídeo de com jo he recitat el poema, tot donant importància a l'entonació, a la vocalització, a la velocitat, a la postura, entre molts d'altres.









Després d'assistir a la sessió de recital de poemes, m'he adonat com d'interessants són els poemes. Sempre havia pensat que eren paraules amb masses emocions entaforades sense cap sentit racional. Però avui, m'he adonat quant de plenes són aquestes paraules plenes d'emocions i sentiments que es transmeten amb una certa gràcia de rima.

El poema que mostro amb anterioritat, l'he escollit perquè la Fageda d'en Jordà es un lloc entranyable i arrebossat d'encant i màgia, les quals relata molt bé en Joan Maragall en aquest poema.
Joan Maragall i Gorina (1860-1911) va ser un poeta i escriptor català, figura cabdal dins la poesia modernista del canvi de segle XlX al XX. La seva obra manuscrita es conserva al'Arxiu Joan Maragall de Barcelona. Al mateix temps, va ser un home d'arrels religioses i una forta implicació política. Va ser un personatge amb múltiples contactes, amb els quals mantenia una extensa correspondència d'interès que supera de molt el fet purament anecdòtic o biogràfic.



Espero que us hagi fet servei.
Fins aviat!

La informació d'aquest post l'he extret de les següents pàgines web:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada