Pàgines

diumenge, 17 de novembre del 2013

Conferència de les pissarres digitals interactives i les tauletes digitals a l'aula.

Benvolguts i benvolgudes,
Avui faré una reflexió sobre la conferència del passat divendres. En la qual es va parlar de les pissarres digitals interactives i les tauletes digitals a l'aula, va ser realitzada per una especialista de música i un mestre de l'escola Mare de Déu de la Mercè.

Les pissarres digitals interactives (PDI) a l'escola poden ser molt útils per a presentacions, processos d'educació i elaboracions.
Així doncs, les PDI, si les sabem utilitzar, poden arribar a ser una eina molt potent en les aules, sobretot per afavorir la interacció dels infants. Ja que són una eina tecnològica, que ens permet descobrir i observar moltes aplicacions i webs interessants per a l'aprenentatge de nous coneixements, capacitats, i fins i tot el desenvolupament de la lateralitat dels alumnes.

Per últim ens van presentar la web www.educaplay.com, la qual és una eina molt interessant i gratuïta, que els docents la utilitzen per crear materials i recursos per als seus alumnes. Al mateix temps també ens van presentar jocs que es poden portar a terme amb les tauletes digitals amb infants a l'escola.

Finalment, considero que va ser una experiència molt interessant i productiva. La qual ens va apropar, una mica més, les noves tecnologies i la seva aplicació a les aules.

Espero que us hagi agradat.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada