Pàgines

dimarts, 19 de novembre del 2013

Identitat i Territori

Benvolguts i benvolgudes,
Avui us vull presentar el treball d'Identitat i Territori que he presentat avui amb una companya.

Des del principi de la realització d'aquest treball, vam saber que volíem parlar dels voluntariats de lleure, ja que és una tasca que hem portat a terme en l'actualitat, o durant una etapa de la nostra vida.
Així doncs, en un primer moment ens vam explicar les nostres experiències vers aquest tema, és a dir, les associacions o empreses on havíem col·laborat, l'entorn del barri i sobretot, les característiques dels nens i nenes amb els quals havíem tractat.
Seguidament vam treballar unides, per a sintetitzar i esquematitzar els motius pels quals ens havia canviat la vida participar en voluntariats. I finalment, ens vam posar a cercar imatges que teníem de les nostres experiències. 
Per acabar vam posar en pràctica la presentació, per tal de tenir en compte el temps que durava, la forma amb la qual ens adreçàvem al públic, l'entonació, la naturalitat i la consciència de nerviosisme.

A continuació us mostro la presentació amb prezi que vam utilitzar per exposar el nostre treball:




Després de l'exposició d'aquest treball, crec que he pres consciència dels aspectes o tasques que he portat a terme al llarg de la vida, simplement, perquè em venien a gust o m'agradaven. Al mateix temps, vam tenir en compte la correcció lingüística, l'estructura de la presentació, el volum, la velocitat, la vocalització i l'articulació que utilitzàvem durant l'exposició.

Espero que us hagi agradat.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada