Pàgines

dimarts, 17 de desembre del 2013

Treball Bon comunicador

Benvolguts i benvolgudes,
Avui us parlaré del treball del bon comunicador, és un treball el qual ha consistit a escollir una persona coneguda, la qual consideréssim que era bona comunicadora i havíem d'argumentar perquè ho era/és.



Un cop portat a terme el treball de seguiment a l'Ana Pastor durant dos mesos i utilitzar les eines esmentades anteriorment, puc concloure el treball afirmant que és una bona comunicadora, ja que:
  • En cap moment es mostra nerviosa.
  • Es nota que té un guió preparat, ja que a l'hora de dialogar amb l'entrevistat, aquesta entrevista té una estructura lògica i ordenada. Així també, hem vist que les idees principals les té ben memoritzades i molt present el temps.
  • Pel que fa al domini de la llengua, utilitza una bona correcció lingüística i a més a més el seu discurs és clar.
  • A les entrevistes, programes o presentacions té una bona posició corporal i a l'hora es mostra propera al públic o a l'entrevistat. També, té una gran expressivitat amb les mans i els ulls.
  • Finalment, un aspecte que trobem important, és que es mostra tal com és ella i en cap moment es priva de dir algun comentari, sempre amb respecte i educació.
Tot i això, hem trobat alguns aspectes que caldria millorar com ara donar més activitat a la xarxa del Facebook, ja que actualment és una eina que s'utilitza molt. Per tant, de la mateixa manera que utilitza amb constància el Twitter, creiem que també ho hauria de fer amb el Facebook i el seu bloc.
Finalment, hem pogut veure que és una bona comunicadora.

A continuació us mostro la pàgina de Google Sites que hem creat:

Amb la realització d'aquest treball he pogut observar i treballar tots els  aspectes i qualitats que ha de tenir hom per a ser un bon comunicador/a. Al mateix temps, que he profunditzat amb aquestes qualitats, ja que les he pogut fonamentar amb la pràctica.

Espero que us hagi servit.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada