Pàgines

dilluns, 30 de setembre del 2013

Treballem amb Google Drive

Benvolguts i benvolgudes,
Avui us vull explicar què és Google Drive i la meva experiència amb aquest.

Tal com explica la pàgina Google Drive, és un servei online d’emmagatzematge d’arxius, documents, fotografies i vídeos, el qual permet als seus usuaris emmagatzemar de manera centralitzada tots els seus documents de Google Docs i alhora sincronitzar-los en els seus dispositius.
Tant Google Drive com Google Docs són els components d’un servei integrat que proporciona un espai únic per emmagatzemar, crear, modificar, compartir i accedir a documents, arxius i carpetes de tot tipus.
Un altre dels beneficis de Google Drive, és que manté actualitzats tots els documents automàticament, d’aquesta manera es poden realitzar modificacions i accedir a l'última versió des de qualsevol dispositiu.
Així doncs, a continuació us exposo un treball col·laboratiu que he realitzat amb altres companyes on hi apareix un document de text, una presentació i un full de càlcul, on parlem de les noves tecnologies a les aules, el qual hem realitzat amb Google Drive, per tal d’aprendre a utilitzar-lo.
Aleshores, durant el procés de penjar els tres documents de Google Drive he tingut problemes, ja que no sabia massa bé com fer-ho ni com podia retocar les mides dels documents seleccionats. Per resoldre els meus dubtes he consultat els tutorials següents extrets del Youtube, primerament he utilitzat aquest vídeo, http://www.youtube.com/watch?v=BYtqVXhnBjk, per tal de saber i aprendre com penjar un document, una presentació i un formulari. En segon lloc, he estat buscant webs i vídeos per tal de poder esbrinar i aprendre com canviar les mides del document Google Docs, però després de gairebé dues hores, hem dono per vençuda per avui.



DOCUMENT

PRESENTACIÓ

FORMULARI
 


Aquesta sessió m'ha servit per conèixer l'eina Google Drive i les seves aplicacions, ja que anteriorment n'havia sentit a parlar però no l'havia utilitzat mai. Després de cercar-ne informació i crear un Google Docs, penso que és un servei molt útil i interessant, sobretot per realitzar treballs en grup. Al mateix temps, també em sembla molt útil pel fet que la informació està a la xarxa i podem usar-la des de qualsevol lloc i a qualsevol moment.

Espero que us hagi servit.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada